Ontdek de menukaart van ons restaurant

Bij Le Royal Café, ons restaurant in Antwerpen, ontdekt u een menukaart vol heerlijke gerechten, afgestemd op elke smaak en gelegenheid. Van lichte lunches tot verfijnde diners, elk gerecht wordt met passie bereid en gepresenteerd. Geniet van seizoensgebonden en lokale ingrediënten die elk gerecht tot een bijzondere ervaring maken in een warme, gastvrije sfeer.

Stel gerust al uw vragen

Wilt u meer weten over de menukaart of specifieke gerechten? Bekijk de online menukaart of neem gerust contact met ons op. Het team van Le Royal Café in Antwerpen helpt u graag verder en zorgt ervoor dat uw culinaire ervaring compleet is. Uw vragen worden met zorg en aandacht beantwoord.

Kalfschipolata met puree en braadjus

17.90

Gebakken beuling met appelmoes

14.00

Witloofrolletjes met ham en kaassaus, gratinee

18.00

Croque monsieur (Turks brood)

14.50

Croque madame (Turks brood)

16.90

Uitsmijter met spek en kaas

16.90

Smoked salmon met zure room en verse kruidensla

19.50

Crispy chicken met salade, mayo dressing, augurk, tomaat

17.50

Carpaccio vlees met gemengde salade en truffelmayo

19.00

Salade geitenkaas met appeltje, noten, met of zonder spek

24.00

Salade met gebakken scampi, appeltje, pijpboompitten, mosterddressing

23.00

Spaghetti bolognaise

19.50

Linguine vongole pesto- of parmaham

21.00

Tortellini carne, saliboter, rucola, zongedroogde tomaat, parmezaan

22.50

Curry stoofpotje met rijst

22.00

Veg-au-vent met friet

21.00

Tomatensoep met mascarpone en balletjes

9.50

Oostendse vissoep met toast en rouille

14.00

Kaaskroketten met kruidenslaatje en ras el hanout

18.20

Garnaalkroketten met kruidenslaatje en citroen

21.00

Duo van kaas- en garnalenkroket

20.00

Tartaar van verse en gerookte zalm met appel en zure room

21.00

Carpaccio van black angus, olijfolie, rucola, kaas

19.50

Scampi in milde curry en fijne groentjes

22.00

Steak 'Robespierre' met rucola, zongedroogde tomaat, balsamico, parmezaan

32.00

Vol-au-vent

26.00

Varkenswangetjes in Pater van Corsendonk

27.00

Steak (250 gr) met pepersaus of bearnaise

32.00

Gebakken kipfilet op het vel met roze pepersaus en sla

24.00

Gepaneerde kabeljauwburger met sla en verse tartaar (ansjovis)

24.50

Op vel gebakken zeebaars met kappertjes, artisjok, zongedroogde tomaat, puree

31.00

Scampi in milde curry en fijne groentjes

30.50

Kruidenslaatje

6.00

Witloofsla

6.00

Tomatensla

6.00

Frieten

4.00

Kroketjes

4.00

Pasta

4.00

Puree

4.00

Kinderspaghetti

14.00

Curryworst met frieten

14.00

Kipnuggets met frieten

14.00

Kinder 'vol-au-vent' met frieten

15.00

Moelleux van chocolade met vanille-ijs

10.50

Coupe dame blanche

10.50

Coupe advocaat

11.00

Coupe warme krieken

11.00

Kinderijsje

6.00

Brusselse wafel met slagroom

8.50

Brusselse wafel met slagroom en warme krieken

9.50

Lauw-warme appeltaart met vanille-ijs en slagroom

7.90

Vers gebak van de dag te kiezen uit de toog (koud)

7.90

Pannenkoeken met suiker, confituur of chocoladesaus (2 stuks, tot 18 uur)

7.80