Ontdek de menukaart van ons restaurant

Bij Le Royal Café, ons restaurant in Antwerpen, ontdekt u een menukaart vol heerlijke gerechten, afgestemd op elke smaak en gelegenheid. Van lichte lunches tot verfijnde diners, elk gerecht wordt met passie bereid en gepresenteerd. Geniet van seizoensgebonden en lokale ingrediënten die elk gerecht tot een bijzondere ervaring maken in een warme, gastvrije sfeer.

Stel gerust al uw vragen

Wilt u meer weten over de menukaart of specifieke gerechten? Bekijk de online menukaart of neem gerust contact met ons op. Het team van Le Royal Café in Antwerpen helpt u graag verder en zorgt ervoor dat uw culinaire ervaring compleet is. Uw vragen worden met zorg en aandacht beantwoord.

Kalfschipolata met puree en braadjus

17.90

Penne met kip, zongedroogde tomaat, artisjok, sla, parmezaan 

21.00

Crispy sandwich met spek, roerei, sla

17.50

Croque monsieur (Turks brood)

15.50

Croque madame (Turks brood)

17.90

Uitsmijter met spek en kaas

17.90

Caesar - chicken, ansjovis, dressing, sla, egg

17.50

Smoked salmon met zure room, tuinkruiden, sla

19.50

Crispy club steak, sla mix, bbq saus, bacon

19.50

Caesar salad met kip en broodcroutons, ansjovisdressing

23.00

Salade geitenkaas met appeltje, noten met of zonder spek

24.00

Spaghetti bolognaise

20.50

Linguini verse pesto, rucola, artisjok, pijnboompit, parmaham of veggie

23.00

Linguini met gerookte zalm,roomsausje, scampi’s

24.00

Currystoofpotje met rijst (vleesvervanger)

21.00

Veg-au-vent (kipvervanger) met friet

21.00

Tomatensoep met mascarpone en balletjes

9.50

Oostendse vissoep met toast, kaas en rouille

14.00

Kaaskroketten met kruidenslaatje en ras el hanout

19.20

Garnaalkroketten met kruidenslaatje en citroen

22.00

Duo van kaas- en garnalenkroket

21.00

Carpaccio van black angus, olijfolie, rucola, kaas

19.50

Scampi in milde curry en fijne groentjes

22.00

Scampi diabolique met garnituur22.00
Scampi lookroom met garnituur22.00

Steak 'Robespierre' met rucola, zongedroogde tomaat, balsamico, parmezaan

34.00

Vol-au-vent

26.00

Varkenswangetjes in Pater van Corsendonk

31.00

Steak (250 gr) met pepersaus of bearnaise

33.00

Gepaneerde kabeljauwburger met sla en verse tartaar (ansjovis)

24.50

Op vel gebakken zeebaars met kappertjes, artisjok, zongedroogde tomaat, puree

29.50

Scampi in milde curry en fijne groentjes

32.50

Scampi milde curry en fijne groentjes
32.50
Scampi diabolique met garnituur
32.50

Kruidenslaatje

6.00

Witloofsla

6.00

Tomatensla

6.00

Frieten

4.00

Kroketjes

4.00

Pasta of rijst

4.00

Puree

4.00

Kinderspaghetti

14.00

Curryworst met frieten

14.00

Kipnuggets met frieten

14.00

Moelleux van chocolade met vanille-ijs

10.50

Coupe dame blanche

10.50

Coupe advocaat

11.00

Coupe warme krieken

11.00

Kinderijsje

6.00

Brusselse wafel met slagroom

8.50

Brusselse wafel met slagroom en warme krieken

9.50

Lauw-warme appeltaart met vanille-ijs en slagroom

9.00

Vers gebak van de dag te kiezen uit de toog (koud)

7.90

Pannenkoeken met suiker, confituur of chocoladesaus (2 stuks) tot 18 uur

8.60